Cronotech lakkeringsbokser
Dette er en serie med direktefyrte gassdrevne kabiner. En unik teknologi som er utviklet av USI, og som gir en rekke bruks- og kostnadsfordeler. Cronotech kommer raskt opp til ønsket temperatur, holder stabil temperatur og gir kortere tørketid. I tillegg er det sikret et støvfritt mikromiljø.
Cargo er skapt for big-size
Fly, tog, lastebiler, busser, tanker, søyler og andre store objekter kan lakkeres i Cargo. Har spesielle tekniske løsninger tilpasset store gjenstander. Ekstra kraftig ventilasjon, mye lys og store porter er noen av detaljene som skiller seg fra løsninger beregnet for mindre kjøretøyer og gjenstander.
Mixerom
Moduloppbygget og med god ventilasjon. Er designet for å gi et ekstra lyst miljø og er konstruert for enkelt å kunne utvides. Modulene er kraftige metallpaneler som gjør mixerommet lett å montere og demontere.
Fastech forberedelsessoner
Tilrettelagte områder for alle typer forarbeid. Kan tilpasses og innredes etter hver enkelt kundes spesielle behov og ønsker. Er utviklet med samme høye krav til kvalitet som fabrikken har definert for alle sine modulbaserte rom.
Lakktestkabinett - USI P.T.C. (Paint Test Cabinet)
Kabinettet er utviklet for å gjøre prøvelakkering på testkort, som gir et bedre sluttresultat. Det er utstyrt med avtrekksvifte, god belysning, utskiftbare filtre som absorberer lakkstøv og overskytende lakkpartikler. Kabinettet kan installeres og benyttes i alle arbeidsrom med ATEX-godkjenning. Størrelse: Høyde 215 cm. Bredde 107 cm. Dybde 80 cm.

Kabinettet har praktisk lagringsplass for oppbevaring av utstyr og forbruksmateriell, gitterrist for feste av elementer som skal testlakkeres, god belysning og kontrollpanel.

Krever 3-FASx220V/50-60 Hz 400Volt. Kapasitet avtrekksvifte: 2200 m3/t