Herkules/Hedson

Herkules AirgoMatic Pro 3513

Allsidig løftebord med innovative detaljer som forenkler arbeidet for karosseri- og lakkeringsverksteder. Den nye generasjonen Herkules løftebord kjennetegnes av et funksjonelt og gjennomtenkt design. Lengre og tyngre kjøretøy kan også løftes på den nye AirgoMatic Pro 3513 takket være en smart rull-av-beskyttelse og en løftekapasitet på 3,5 tonn.

Herkules AirgoMatic Pro 3513 Duo

Ny teknologi gjør DUO-funksjonen tryggere og enklere å bruke enn noen gang før. Et kraftig pneumatisk løftbord med plassbesparende design og lange armer. På gulvmontert versjon er armene i samme høyde som hoveddelen og gir derfor en lav installasjonshøyde, kun 10 cm, for biler med lav bakkeklaring. Utstyrt med brukervennlig skyveknapp for duo-funksjonen for løft av chassis og med CE-stopp.

Herkules HLS 1200
Med en Herkules HLS 1200 løftes og senkes arbeidsposisjonen på en sikkert og rask måte. Det blir enklere å komme til skadede områder og arbeidsstillingen blir bedre. Løftebordet finnes i tre ulike versjoner for ulike behov - for gulv, innfelt og på skinner. Løftebordene er enkle å installere og gjør det mulig å utnytte tilgjengelig verkstedplass på en optimal måte. Den lave konstruksjonshøyden gjør det enkelt å kjøre bilen opp på løftebordet. Med den enkle betjeningen øker arbeidseffektiviteten og kvaliteten øker med bedre visuell kontroll.

- 2,5 tonn løftekapasitet
- Bilen står på hjulene
- Installeres på gulvet, nedfelt eller på skinner
Herkules HLS 1200 DUO
Herkules HLS 1200 DUO er et meget brukervennlig løftebord for verksteder som ønsker å løfte biler stående på hjulene eller på understellet.

- 2,5 tonn løftekapasitet
- Løft bilen stående på hjulene eller med hjulene frie
- Installeres på gulvet eller nedfelt.