Tecna

Rettetrafo

En ny generasjon punktsveiseutstyr for reparasjon av aluminiumspaneler på moderne biler. Kortbueteknologi i kombinasjon med inverterteknologien gjør den enkel i bruk og tidsbesparende. Den er også utstyrt med den nyeste versjonen av TECNA-kontrollpanelet, noe som gjør det enkelt og intuitivt å bruke selv etter lange perioder uten bruk. Den krever ingen gass og går på 230V.

 

Punktsveiser

Tecna Punktsveiser modellene representerer et motstandssveisesystem som styres av en mikroprosessor som er egnet for karosserireparasjoner.

Våre helautomatiske modeller har innebygd Smart Plus-modus: Sveisekontrollen med berøringsskjerm er i stand til automatisk å gjenkjenne typen og tykkelsen på platene som skal sveises, ved å stole på sensorer plassert inne i pistolen.

Kombinasjonen med Inverter teknologi sveisepistol med innebygd transformator skaper en effektiv maskin som leverer en effekt på 14.000A kun ved hjelp av en 32A-sikring.

Den vannkjølte "C"-pistolen gir en høy og konstant elektrodekraft, til tross for de forskjellige armformene, opptil 635 mm armlengde. Den fleksible og lette 4000 mm-kabelen som forbinder kanonen til maskinen gir et bredt handlingsfelt uten sterke magnetfelt.

Sveiseverktøyet, transformatoren, armene og elektrodene avkjøles fullstendig av et lukket kjølesystem plassert på systemets tralle.

Tecna 3664P

Tecna 3664P er en punktsveisemaskin fra Tecna, godkjent for Tesla.