Pro Spot har kvalitetsprodukter for sveising og reparasjoner.

SP5.3 Sveisemaskin

3-fase sveiser med mikroprosessorkontroller som gir utmerket sveiseytelse på alle materialer og hvilken som helst tykkelse, uavhengig av sveisetid.

Industriell styrke for tunge sveiseapplikasjoner.

Automatisk veksling.

Med Dobbel puls reparer den aluminium og stål trygt med automatisk kontrollert pulssveising. Opprettholder lysbuestabilitet på den tykkeste til det tynneste materialet.

Har tre MIG-sveisebrennere og trådspoler. Inkluderer også automatisk bytte av sveiseprogram og synergisk kurve - du trenger ikke å bytte trådspoler eller beskyttelsesgass.

SP-5.3 har en stor LCD-skjerm og et frontpanel som er enkel å betjene.

Veldig god på vertikal sveising.

Oppdateringer og oppgraderinger gjøres via USB-port.

Har brukerdefinerte minner og lagrer mer enn 200 arbeider

i5 Punktsveiser

Måler metalltykkelsen automatisk og gir riktig sveiseeffekt hver gang, uavhengig av metalltype, tykkelse eller korrosjon beskyttelse mellom metallene.

Høyoppløselig berøringsskjerm gir enkel navigering.

Bytt enkelt fra automatisk sveisemodus til manuell eller halvautomatisk modus.

Data kan enkelt lastes opp og lastet ned via USB.

Skjermdekselet kan svinges opptil 270° for enkel visning.

Enkel å bruke i vanskelig tilgjengelige sveiseområder som bakre karosseripaneler, tak paneler og radiatorstøtter.

i5 kommer med en rekke forlengelsesarmer og mulighet for tilleggsutstyr som raskt tilrettelegger for bytte mellom 2-sidig og 1-sidig sveising.

Aluminum Weld Station

er designet for å utføre aluminiumsreparasjoner. Den inneholder en flyttbar sveisevogn, tilbehør for å utbedre bulker og AL-5 for punktsveising. Sveisevognen inneholder et verktøybord, verktøypanel (luftuttak, 110V og 220V elektrisk uttak), et arbeidsbord dekket med en kraftig gummimatte og en skuff for oppbevaring. AL-5 er konstruert for bruk av stifter til å trekke ut bulker og sveising av UHSS-paneler.

 

i5 Smart Welder

har en ny medium frekvens-pistol som kan yte 14,500A med styrke på 1243 lbs. I5 er designet for å håndtere alle nye kraftige ståltyper. Brukeren kan velge mellom to ulike instillinger AUTO og MANUAL for dobbeltsidig punktsveising.