IRT/Hedson

SPOTCURE 2

Vår bestselgende UV LED-serie er nå utvidet med den kraftfulle SpotCure². En uslåelig kombinasjon av kraft og herdeflate, med 150 W lyseffekt. SpotCure 2 er utstyrt med en avansert beskyttelse for overoppheting, indikator for filterbytte, minnefunksjon for brukerpreferanse og timerdisplay med multifunksjoner. Ergonomisk brukerdesign med gripetak og membrandisplay.

 

SMARTCURE

Gir utmerket herderesultat på sekunder. SmartCure kommer med utskiftbare 18 V litium-ion-batterier av høy kvalitet og med lang levetid. Maksimal lysytelse holdes på et konstant høyt nivå inntil displayet viser batteribytte og ingen risiko for strømtap på grunn av utladet batteri. Batteriladeren er slitesterk og pålitelig, uten fare for overlading.

 

ICURE

Energi- og tidsbesparende robotherding/tørkeprosess. Icure har lavt forbruk per kjøretøy. Robotbevegelse og automatisert herding på lang- eller kortsiden av kjøretøyet. Både dynamisk og statisk tørking tilgjengelig, så alt du trenger i samme enhet. Icure har IR- og UV-herding med forhåndsprogrammerte innstillinger for begge. Den er fleksibel og lett å flytte inn i alle posisjoner manuelt.

Plug and Play / IR-lamper, 20.000 timer / Kortbølge infrarød,>97% effektiv.

 

PREPCURE

Kombinasjonen av kortbølget infrarødt lys og UVA-stråling gjør denne mobile tørkeren unik. En kassett inneholder 4 IR-lamper og 1 UVA-lampe. Den er utstyrt med 15 forhåndsinnstilte programmer for vann- og løsemiddelbaserte malingsmaterialer.

 

PREPCURE SKINNESYSTEM

Skinnesystem til tørkere – IRT Combi 4-10 & 4-20IR UVA. IR og UVA kan kjøres individuelt og sammen, og de infrarøde lampene er montert i gullbelagte reflektorer som reflekterer opptil 98% av kortbølgestrålingen.
IRT-kontrollenheten inkluderer programvalg og en tidsteller for lampenes levetiden.

 

IRT 3 & 4 PrepCure tørker

Aksellerér tørkeprosessen av sparkel, fyllemiddel og klarlakk med IRT IR PrepCure. Med to digitale timere er tørkeren meget enkel å bruke. Disse tørkerne er utstyrt med en kompakt kassett som styres av to digitale timere som gjør de svært brukervennlige. To digitale tider: «Flash-off» - 50% effekt og «Full bake» - 100% effekt. Også de minste modellene er meget effektive, og perfekte for herding av små og mellomstore flater.

IRT Skinnesystem

Å nå høye kvalitative herdingsresultater, og beholde de, har aldri vært enklere. Med et IRT Skinnesystem manøvrerer du effektivt varmen i perfekt herdingsposisjon, og kommer enkelt til alle deler av kjøretøyet.