Helvi

TP 220 Sveisemaskin

Mikroprosessorstyrt sveiseomformer egnet for DC-styrt MIG/MAG-, TIG- og STICK-SVEISING, noe som garanterer utmerket stabilitet i lysbuen og ingen sveisesprut.
 
  • STICK-modus styrer mikroprosessoren funksjonene Hot Start, Arc Force og Anti-sticking.
  • TIG-modus styrer den løftelysbuefunksjonen
  • MIG-modus tillater den enten manuell eller fullstendig synergisk sveising.

Alle funksjoner kan enkelt velges på frontpanelet.

 

 

Kobber celisiumstråd CuSi3 

 

 

 

Spot Car 4000

Multifunksjon Spotter ideell for raskt arbeid på bilens karosseri. Kontrolleres av en mikroprosessor som er enkel og rask å stille inn med synergiske programmer, for sveising av skiver, nagler og løse ledninger. Oppvarmingsfunksjon er inkludert. Systemet har automatisk og manuell start. Leveres med pistol, herdekabel - og inkludert tilbehør er: hammer, 10 stk. trepunkts skiver, sylindrisk hode for trepunkts skiver og karbonelektrode.

Spot Car Alu

Spot Car Alu er en strømkilde for sveising med kondensatorutlading av stifter fra M3 til M8. Spesielt godt egnet for raske reparasjoner på aluminiumskarosseri. Den er styrt av en mikroprosessor og er utstyrt med et avansert sikkerhetssystem som kun tillater utlading fra kondensatoren ved kontakt med underlaget.

TP 230

Enfasede sveiseaggregater på hjul, mikroprosessorstyrt, egnet for MIG / MAG (manuell, synergisk eller pulserende), TIG-DC (manuell eller pulserende) og elektrodesveising. En 3,3-tommers skjerm viser alle sveiseparametre, og gjør innstillingene svært enkle og logiske. Ideell for bruk i sveiseverksteder og biloppretterverksteder - spesielt godt egnet for sveising av rustfritt stål, aluminium og sinkbelagt stål. TP 230 har fem sveisehoder (kan ikke brukes samtidig) og 2 gassflasker (Ar / Co2 og Ar max Ø170mm for standardbrakett. På forespørsel kan den leveres med brakett for 2 større gassflasker, Ø 210mm eller Ø 260mm) og 3 trådspoler (Fe / CrNi, Al og CuSi) som gjør TP 230 enkel og rask å bruke. Med synergisk MIG / MAG sveising gir mikroprosessoren enkel justering og har optimal buestabilitet og sveisingskvalitet. TP 230 generatorene er utstyrt med et brukervennlig kontrollpanel. Lett styrkevalg med utløsertrykk.