MULTISPOT MI-100controlT / MTC-6000

Nye Elektron-klasse AutoMode punktsveising er testet og godkjent av Mercedes-Benz. Tilfredsstiller deres nyeste standarder for kvalitet og effektivitet. Godkjent også for Smart, Freightliner og Setra.

FJÆRLETTE TENGER MED TRANSFORMATOR

Forenkler karosseriarbeidet i tak og i alle høye kjøretøy, som f.eks. i varebiler. Multispot sikrer ergonomisk og praktisk tilrettelagt arbeid. Har en rekkevidde på hele 5 meter, og har ikke behov for balanseordning. Den har en praktisk størrelse, er liten og lett. Prøv den selv!

40 % lettere og 25% mindre, sammenlignet med tilsvarende konkurrenter!
AUTOMATISK OMJUSTERING AV SVEISEPARAMETERE

Elektron har gjenkjennelse, og kompanserer for forstyrrende faktorer, f.eks. lim, EPD, delvis forurensning og for karosseridelers toleranse. Den har innebygd kvalitetskontroll med synlige og hørbare varsler – med loggdata for hver punktsveis. Du sikres konstant kvalitet fra første til siste punktsveis.

Sveising med et knappetrykk!
AUTOMATISK VERKTØYGJENKJENNELSE

Automatisk justering av sveiseparametere ved bytte av verktøy – tenger, C-rammer og spotter. Multispot er det eneste systemet i verden som justerer en enkeltsidet spotter automatisk. Den er enkel å bruke og trenger kun kort opplæringstid. En maskin for alle – strukturelle kollisjonsskader, ytterkarosseri og bulkutretting med samme maskin.

En for alle!
MODULDESIGN

Som eneste punktsveisemaskin i verden har Multispot modulbasert maskin- og programvare. Med enkelt verktøyskift oppnås raskere utført servicearbeid. Utstyret kan oppgraderes og er derfor en god investering for fremtiden.

Kan oppgraderes!
TILGJENGELIGE VERSJONER

Versjon A for 3x400V
Versjon B for 3x230V

520476
520478

LEVERINGSPAKKE

Basisenhet Multispot MI-100controlT / Tenger med transformator MTC-6000 / C-arm 160 LC/WS / Varmeomformer / Tangholder

Omfattende utvalg av ekstrautstyr er tilgjengelig.
TEKNISKE DATA

MTC-6000
Elektrodetykkelse
Kabellengde
Vekt


600 daN
5 m
9,7 kg

MULTISPOT MI-100controlT
Nettverksspenning
Versjon A
Versjon B
Sikring
Versjon A
Versjon B
Sveisestrøm3x400V
3x230V

32A (treg)
60A (treg)
mac 14 kA