Drester/Hedson

ACE TRIPLE COMBO

Banebrytende og bærekraftig rengjøring av sprøytepistoler. ACE er optimalisert for rask og sikker rengjøring. Den patenterte universelle holderen gir alltid utmerket rengjøringsresultat og passer alle merker av sprøytepistoler. Drester Capture@Source ventilasjon gir overlegne arbeidsforhold. Høyhastighets-utsuging av dampen nær kilden gjør at brukere ikke blir eksponert og tap av løsemidler minimeres. Pumpen, selve kraftsenteret, gir uovertruffen flyt og trykk som sikrer best mulig rengjøring. Den nye avanserte utformingen av dysesystemet gir mer effektive vaskesykluser.

Komfortabel arbeidsstilling og god sikt
Helt rustfrie vaskeområder for løsemidler - enkle å holde rene
Reduser mengden løsemidler og kostnader for fjerning av avfall
Spar energi - minimert ventilasjon med høyere lufthastighet

Ace Triple Combo har 3 vaskestasjoner / Vekt 90 kg

ACE QUATTRO COMBO

Ace Quattro Combo har 4 vaskestasjoner / Vekt 100 kg

DR-120-A DRESTER 120 TYNNERGJENVINNER

DREST DYNAMISK TRIPLE er et unikt patentert og lukket system for håndtering av løsemiddel. Systemet gjør at enhetene kan plasseres enten tett sammen eller i separate rom opp til 25 meter (underlagt lokal brannlovgivning). Den praktiske betjeningen gjør det enkelt å kjøre systemet ofte. Dette holder løsemiddelet i pistolrenseren i bedre stand, noe som resulterer i forbedret rengjøringsytelse. Forbruket av løsemiddel reduseres, sløsingen av løsemiddel holdes på et minimum og kostnadene reduseres.


Systemet består av en gjenvinner og en dockingstasjon som er koblet til en Drester løsemiddel- eller kombinasjonspistolrenser. Gjenvinneren kan brukes som et frittstående produkt.


Drester 120, Gjenvinner, kan brukes som et frittstående produkt, koblet til en Boxer løsemiddel eller combo pistolrens.

RDX DOCKINGSTASJON TIL TYNNERGJENVINNER

Drester RDX, Dockingstasjon, - må kobles til Drester 120 og en Boxer løsemiddel eller combo pistolrens.

DRESTER CLASSIC 1000

Meget effektiv pistolvasker for vannbasert lakk

Drester 1000 fra Hedson har dominert markedet for vaskesystemer for vannbaserte lakkprodukter. Den er robust og lett å bruke - og det finnes ingen tilsvarende på markedet. I tillegg til den store kapasiteten på 35 liter og brukervennligheten har den også et innebygget gjenvinningssystem som sparer både penger og miljø.

- Tilrettelagt for ulike innstillinger til forskjellige fargeprodukter
- Styres med fotpedal, så hendene er frie
- Automatisk tømming av vannet

DRESTER CLASSIC 1050

Manuell pistolvask med børste og skyllepistol for høyttrykksrengjøring

Vannbasert farge er betydelig vanskeligere å fjerne fra sprøytepistolene enn løsningsbasert farge. Drester 1050 har derfor blitt utstyrt med en forvaskbørste og en skyllepistol med resirkulert vann. Den har også en luftpistol til å tørke sprøytepistolen med etter rengjøring - og en hurtigkoblet slange for utblåsing av sprøytepistolens fargekanal. I tillegg kan den utstyres med en sprøytepistol for bruk av annet vaskemiddel/løsningsmiddel som ofte brukes av fargeprodusentene.

- Lavt vannforbruk og resirkulering av vannet
- Kraftfull membranpumpe
- Effektivt filtersystem