Sevenne - mobil universaljigg
Kontroll- og arbeidsjigg, bygget som stigeramme med hull for enkel og rask innfesting med hjulklemmer. Designet for direkte trekk i rett linje.
Griffon - 2800 kg

Løftebenk som gir maksimal utnyttelse av MZ braketter og Celettes målesystem. Kjøretøyet plasseres enkelt i riktig arbeidshøyde ved hjelp av en fjernkontroll.
Forskjellige biler kan kjøres inn på løftebenken, uten at festeklemmer og tverrstag må fjernes.

Griffon XL for større biler.

Celette X-Trac løftebord

Et smart, fleksibelt løftebord med mange muligheter. X-Trac er spesielt utviklet til små og mellomstore reparasjoner, på biler inntil 3500 kg. Kjøretøyet plasseres raskt og enkelt på bordet, og løftes på hjulene. Da er det lett for mekanikeren å komme til festepunktene. Til X-Trac leveres et bredt spekter av tilleggsutstyr, som bidrar til å løse flere ulike arbeidsoperasjoner. X-Trac fungerer også som løftebord for Sevenne!

Celette MZ Cross - digital målestav

Sikrer korrekte avstander etter oppretting! Leveres komplett med digital målestav og tilbehør. Programvare og database kommer på CD, og trenger ikke nett-tilkobling. MZ Cross er enkel å bruke, og med lengdejustering fra 400 til 2665 mm dekker MZ Cross alle faste målepunkter. Den leveres i en oppbevaringskoffert, og med doble hylser i ulike størrelser for feste til målepunktene. Hylsene festes til en magnetiskt forlengelsesstav, som gjør at MZ Cross kan betjenes med en hånd. Kontrollerte mål lagres, og rapport genereres og kan printes ut.

Cameleon

Ny, smart løsning for korrekte mål og reparasjon av skadde kjøretøy! Spesielt godt egnet til små og mellomstore skader - kan tilpasses alle biler.

Med Cameleon jobber du raskere og kan være sikker på at alle mål blir korrekt. Den er superenkel å stille inn, kan tilpasses alle biler og gjør at du kommer fort i gang. Cameleon er modulær og skalérbar med et sett av standard tips, 10 justérbare X- og Y-plater pluss 10 justérbare jigger. Cameleon kan brukes sammen med alle Celette standard benker, utstyr og verktøy.