Celette
Sevenne - mobil universaljigg
Kontroll- og arbeidsjigg, bygget som stigeramme med hull for enkel og rask innfesting med hjulklemmer. Designet for direkte trekk i rett linje.
Griffon - 2800 kg

Løftebenk som gir maksimal utnyttelse av MZ braketter og Celettes målesystem. Kjøretøyet plasseres enkelt i riktig arbeidshøyde ved hjelp av en fjernkontroll.
Forskjellige biler kan kjøres inn på løftebenken, uten at festeklemmer og tverrstag må fjernes.

Griffon XL for større biler.

Celette X-Trac løftebord

Et smart, fleksibelt løftebord med mange muligheter. X-Trac er spesielt utviklet til små og mellomstore reparasjoner, på biler inntil 3500 kg. Kjøretøyet plasseres raskt og enkelt på bordet, og løftes på hjulene. Da er det lett for mekanikeren å komme til festepunktene. Til X-Trac leveres et bredt spekter av tilleggsutstyr, som bidrar til å løse flere ulike arbeidsoperasjoner. X-Trac fungerer også som løftebord for Sevenne!

Celette MZ Cross - digital målestav

Sikrer korrekte avstander etter oppretting! Leveres komplett med digital målestav og tilbehør. Programvare og database kommer på CD, og trenger ikke nett-tilkobling. MZ Cross er enkel å bruke, og med lengdejustering fra 400 til 2665 mm dekker MZ Cross alle faste målepunkter. Den leveres i en oppbevaringskoffert, og med doble hylser i ulike størrelser for feste til målepunktene. Hylsene festes til en magnetiskt forlengelsesstav, som gjør at MZ Cross kan betjenes med en hånd. Kontrollerte mål lagres, og rapport genereres og kan printes ut.

Cameleon

Endelig er Cameleon Premium Universalbrakettsystem fra Celette her. De siste årene viser en økende trend av reparasjoner av små, mellomstore og tunge skader – og nå finnes det endelig ett sett som kan tilpasses alle biltyper. Dette gjør at man ikke trenger å leie spesifikke sett til hver enkelt modell, men kan bygge jiggsatser selv basert på tegninger fra bilfabrikkene. Dette sparer både tid og fraktkostnader – og er fremtiden for alle som bruker Celette!

 

Eagle

Eagle takseringsverktøy lar deg taksere bilen på under 10 minutter. Endelig har Naja fått en lillebror i markedet med Eagle takseringsverktøy, som bruker samme database som og gir deg muligheten til å redusere toleransen til et startpunkt lik 0.

Naja

Celette Naja 3D elektronisk målesystem er markedets mest nøyaktige og brukervennlige system. Der andre målesystem bruker gjennomsnittet av et visst antall oppmålte biler, tar Celette utgangspunkt i fabrikkens tegninger og du starter da med 100% nøyaktige punkter. Det følger med liten tralle til oppbevaring av adaptere og plassere PC/skjerm på.