Carbon
AIROPOWER

Airopower Trykkluftpresse sparer tid og gjør jobben effektivt for brukeren. Alle karosseriverksteder bruker daglig ett mobilt trykksystem. Mens de fleste av disse enhetene drives med hydraulikkolje, vet alle opprettere att hydrauliske pressystem er tunge og skitne. Fordelene med den trykkluftsdrevne Airopower-pressen er mange; Kompakt og lett, bare 3,7 kg og full kraft på 5,25 tonn ved 8 bars trykk. Kan brukes i de trangeste og mest utilgjengelige områdene, veksle mellom trykk, press eller draoperasjon. Airopowersystemet kan bygges på med flere forskjellige tilbehør. Med en hånd kan man lett justere hastigheten på stempelet til 4 ulike nivåer, samt om man vil at stempelet skal presse eller dra. Det følger også med en fjernkontroll slik at man kan jobbe uten å holde i enheten.

ALU REPAIR SYSTEM

Miracle Alu Repair-system gjenoppfinner måten aluminiumpaneler repareres på. En perfekt løsning for reparasjon av skader på aluminiumkarosseri og bolt-on deler som panser og bakluker mm av aluminium. Enestående reparasjonskvalitet. Alle Miracle-komponenter kan med fordel brukes. Lett sveiseteknikk med dekkgass sikrer en sterk sveis med høy prosesstabilitet. Fungerer for alle merker og kjøretøy. Godkjent og anbefalt av Volkswagen, Audi och Mercedes-Benz m.fl.

MIRACLE SYSTEM

Komplett retteverktøysvogn av høyest mulig kvalitet, for alle merker og modeller, gir forutsetninger for en perfekt overflatefinish etter en skade. Miracle er den eneste tilgjengelige løsningen for å reparere et moderne bilkarosseri av høyfaste stålpaneler og aluminium på en profesjonell måte. Man sparer opp til 60% mer tid enn ved tradisjonell trekketeknikk. Anbefalt og godkjent av alle større bilfabrikanter. Finnes i Volkswagen, Mercedes, Ford och Renault-farger m.fl. Systemet har fått veldig positivt tilbakemelding fra forsikringsselskaper og ekspertorganisasjoner. Systemet består av perfekt samordnede komponenter for å trykke og dra ut skader. Dette innebærer att man kan reparere skader på nesten alle deler av karosseriet. Komponenter som er lette å jobbe med, gir god ergonomi og et stressfritt arbeid. Sparkling og sliping minsker drastiskt ettersom det skadede området krever mindre etterarbeid, og høy reparasjonsfinish før lakkering kan oppnås. Den originale rustbeskyttelsen forblir nesten upåvirket takket være en ømfintlig sveiseinverter.

PAINTLESS DENT REPAIR (PDR)

Paintless Dent Repair-verktøyet gjør at man kan utbedre bulker i stål og aluminiumdetaljer uten å skade lakken. Spesielle håndverktøy og rettespaker brukes for å trykke og massere bulkete deler til sin opprinnelige form. Verktøyet er utformet slik at man skal slippe demontering og montering av interiør og paneler. PDR-systemets fordeler resulterer i rask og økonomisk reparasjon. Settene finnes i Small (25 verktøy), Medium (40 verktøy) og Large (61 verktøy). Det følger med en 35 delers tilbehørskasse til alle sett, inklusive en stor arbeidslampe med linjer og justerbart stativ for å få det perfekte arbeidslyset.